Új csapattársat keresünk!


Pozíció:


Customer Happiness Specialist

Image

Te leszel az új csapattagunk? Lent megtalálod a pozícióval kapcsolatos részleteket és azt is, hogy miért érdemes csatlakozni hozzánk.

  • Teljes munkaidő
  • Elegáns belvárosi iroda (maximum heti 1 home office)
  • Izgalmas projektek, fejlődési lehetőség

Jelentkezem a pozícióra

Neked szól ez a pozíció, ha:


Szeretnél a Nikolett.com csapat tagjaként hozzájárulni új, izgalmas dolog megszületéséhez és ahhoz, hogy a lehető legboldogabbak legyenek az ügyfeleink

Nagyon jól kommunikálsz írásban és szóban magyarul és angolul - fontos, hogy szépen, érhetően kifejezd magad, emellett lényegre törő is legyél

Gyorsan és ügyesen intézed a feladataidat és nem tologatod, halogatod a dolgokat

Szeretsz segíteni másoknak és ítélkezés nélkül, jó kedvvel válaszolsz az emailekre és telefonokra

Ismered, szereted és használod Nikolett által bemutatott eszközöket és végeztél Access Bars tanfolyamot (Briliáns PRO tagság előnyt jelent) 😉


Ezekből a feladatokból fog állni a munkád:


Ügyfeleknek nyújtasz e-mailes segítséget a felmerülő kérdéseik megoldásában (például nem találják a számlát, infóra van szükségük az online programokkal kapcsolatosan, stb.) hétköznaponként 09:00-17:00 között és különleges esetekben hétvégén is


Telefonon felhívod az ügyfeleket és megköszönöd, hogy bennünket választottak, illetve segítesz nekik az elindulásban


Naponta többször ránézel a Telegram csoportokra és válaszolsz a tagoknál felmerülő ügyfélszolgálati témájú kérdésekre (hol találják a hanganyagot, hol a link a Zoom híváshoz, stb.)


Tartod a kapcsolatot partnerekkel (angol nyelven is),  akikkel egyeztetsz a függőben lévő projektekről és segíted, hogy gördülékenyen menjen az együttműködés


További asszisztensi szintű feladatokat végzel, amely keretében segítesz Nikolettnek és a csapatnak elintézni apróbb feladatokat (elmenni anyagokat nyomtatni, beszerezni pár apróságot a városban)Mennyire fontos az ügyfélszolgálatos tapasztalat?

Nem pusztán azt szeretnénk, hogy valaki csak elvégezze a kötelező minimumot és a munkaidő végeztével lecsukja a laptopot, hanem fontos, hogy az ötleteivel, meglátásaival még jobbá tudja tenni az ügyfélszolgálatos folyamatokat.

Itt van tér megvalósítani új dolgokat és kísérletezni! Fontos, hogy ne ez legyen az első ügyfélszolgálatos munkád, hanem más, jól működő cégeknél már szereztél 1-2 év tapasztalatot.


Ha szeretnél hozzájárulni ahhoz, hogy még több emberhez eljussanak a tudatosság eszközök és szeretnél nagyobb hatással lenni a világra egy modern, lelkes csapat tagjaként, akkor várjuk a jelentkezésedet.


Mit nyújtunk neked?


 Versenyképes fizetést akár szabadúszó alvállalkozóként, akár teljes állású munkavállalóként

 Modern és profi eszközöket a munkádhoz, amelyeken öröm dolgozni (iPhone, MacBook, stb.)

 Elegáns és szép munkakörnyezetet a belvárosban (Wesselényi utca), ahol jól fogod érezni magad és inspirálva leszel

Heti 1 nap home office lehetőséget, ahol akár rugalmasabban is be tudd osztani a napjaidat (a lényeg, hogy a munka el legyen végezve)

 Csapatépítő programokat, ahol jobban megismerjük egymás, jól érezzük magunkat és jobban összekovácsolódik a csapat

 Támogatást képzésekhez és tanfolyamokhoz, szóval ha fejlődni szeretnél, akkor segítünk elérni a céljaidat

 Akár azonnali kezdés, szóval megegyezés szerint akár néhány napon belül csatlakozhatsz hozzánk


Itt várunk téged:


Az inspiráló környezeten túl egyéb izgalmas dolgokkal vár a belvárosi iroda (specialty kávé, fullra töltött hűtő, profi munkaeszközök, stb). Élvezetes ide bejönni!

Image

Értékek

Ezek fontosak számunkra a Nikolett.com-nál és jól ki fogunk jönni, ha te is érzed hozzájuk a kapcsolódást:


Szupergyorsak vagyunk.


Nem várunk senkire és semmire, hanem megyünk előre és teremtünk. Gyorsan reagálunk a helyzetekre és precizitással végezzük a feladatainkat.

Eleganciával teremtünk.


Ez azt jelenti, hogy a legkisebb erőfeszítéssel teremtjük a legnagyobb eredményeket. Könnyedséggel hozunk létre új dolgokat.

Kilógunk a sorból.


Fontosabb a változás, amit létrehozunk a világban, mint pusztán a számok és a pénzt. Mi az emberek változásában vagyunk érdekeltek.

Le a falakkal.


Nem vesszük személyesre a dolgokat, és nem kell körmondatokban megfogalmazni a másiknak a mondananivalót. Direktek vagyunk egymással.

Még egy kis üzenet


Szeretném, hogy az emberek tudnának arról, hogy van másik lehetőség. A célunk a csapatommal, hogy visszaadjuk az embereknek a lehetőségek érzetét.

Ha van kedved velem-velünk tartani az úton, akkor várunk az Customer Happiness Specialist pozícióra, és fedezzük fel, hogy mi mindent tudunk együtt teremteni!


Image
NikolettA következő lépés: Jelentkezz az Customer Happiness Specialist pozícióra

1. Töltsd ki a lenti mezőket
2. Rövid időn belül átnézzük a jelentkezésed

3. Hétköznap 48 órán belül kapsz választ, hogy találkozunk-e személyes interjúra!


Megtaláltuk a pozícióra a megfelelő csapattagot. Nézz vissza később erre az oldalra az új pozíciókért!2022 © nikolett.com