Legyen Briliáns az életed


Itt a megújult Briliáns tagság!


A Briliáns tagság egy online program lelkes és jó fej embereknek, ahol a tagok napi inspirációt és motivációt kapnak izgalmas hanganyagok által, és olyan gyakorlatias eszközökkel lesznek gazdagabbak, amelyekkel meg tudják változtatni az életüket.

Jelentkezem a Briliáns Tagságba

Mindig is érezted, hogy van valami több ennél a valóságnál


Valószínűleg már régebb óta ott van benned az érzés, hogy van valami több azon túl, mint amit a szemünkkel látunk és a kezünkkel meg tudunk fogni. Lehet, hogy a környezeted ufónak néz emiatt, viszont te tudod, hogy mi az Igazság…Kívülállónak érzed magad a mások által valódinak hitt világban


Lehet, hogy sokszor egyedül vagy a nézőpontoddal, ugyanakkor ez nem tántorít el attól, hogy higgy és új világokat teremtsd magadnak. Tudod, hogy mi a jó neked, és bármennyire is furának tűnsz, fontos számodra megélni az egyediségedet.

Briliáns tagként beleállsz az erődbe és a saját valóságodat éled


Access Bars tanfolyam - Könnyedség

Tényleg kezedbe veszed az életed


Nem kell elpusztítani mindent, ha változást szeretnél látni magad körül. Cselekedd bele magad a változásba.

Image

Inspiráló és támogató közegben fejlődsz


Amikor a megfelelő emberekkel veszed körbe magad, akkor gyorsítópályára áll rá a fejlődésed.

Elengedés tanfolyam - 2.

Tudatosabb, sikeresebb, boldogabb vagy


Végre újra lelkesedéssel, jó kedvvel fogod indítani a napjaidat és környezeted is látni fogja rajtad a pozitív változást.Ismerd meg a Briliáns tagságot


A Briliáns tagság egy havonta megújuló online program, amelynek a célja, hogy visszaadja neked a lehetőségek érzetétMi van akkor, ha lehet briliáns életed, és te sokkal nagyszerűbb vagy annál, mint azt valaha gondoltad?

Briliáns tagság logó

Briliáns = A legjobb hely lenni


Milyen lenne minden reggel így ébredni, hogy:

🤩 WOW, de briliáns vagyok!

Ebben a programban hónapról-hónapra azon dolgozunk, hogy felfedezd a benned rejlő teremtőt, a végtelen lényt, aki valójában vagy.

Már több mint 900 tagja van!


A már több mint 900 tagot számláló közösség egyedisége, hogy senkinek sem az a célja, hogy mondja neked a tutit és mindenféle spirituális bölcsességekkel fárasszanak, hanem inkább kérdéseket tesznek fel neked, amivel magadtól jössz rá a megoldásra.

Te tudod a legjobban, hogy mi a jó neked. Ez a közösség pedig a saját utad megtalálásában támogat.

5 terület, amire a Briliáns tagság hatással van#1: Inspiráció


A Briliáns tagság keretein belül nem fogsz hiányt szenvedni a napi inspirációk területén. A hanganyagok a különböző gyakorlati eszközökön túl segítenek az adott napi nehézségeidet túllendülni és meglátni a dolgokban a jót. Ha napról-napra pozitív gondolatokkal vagy körülvéve (ráadásul ezekkel indítod a napjaid!), akkor az elérni kívánt célod sokkal gyorsabban teljesül.

#2: Önfejlesztés


Mi értelme lenne az életnek, ha sohasem változnánk és ezáltal a körülöttünk lévő világ is változatlan maradna? Semmi! Pont emiatt fontos az önfejlesztés és a folyamatos fejlődés, amiben a Briliáns tagság segíteni fog neked. Sokszor nehéz kilépni a kényelmes komfortzónából, pedig enélkül az önfejlesztés is csak álom marad. A napi hanganyagokban mindent megtalálsz, ami önmagad megvalósításához szükséges.


#3: Jövőtervezés


Jövőtervezés alatt most nem a csapból is folyó életbiztosításokat értjük, jóval inkább az álmaid elérését. Ez persze lehet bármi: álommunka, saját vállalkozás, családalapítás, álmaid ingatlanjának a megvásárlása, egy világkörüli utazás vagy éppenséggel életed szerelmének megtalálása. Sokszor azt hisszük, ezekre nincs ráhatásunk. A Briliáns tagság keretein belül meglátod: a jövőtervezés igenis lehetséges!

#4: Stresszoldás


A stressz a mindennapjaink részévé vált. Szinte már észre sem vesszük, de az élet minden területén találkozunk vele: munkahely, család, sportolás, párkapcsolat, szórakozás. Előbb-utóbb persze jelez a szervezetünk, de akkor már lehet, hogy túl késő lesz! A Briliáns tagság keretein belül ötleteket adunk a stresszoldás módjaira, hogy Te is száműzni tudd az életedből a felesleges szorongást!#5: Egyensúly


Végül a lényeg: az egyensúly megtalálása az életünkben. Gondolj csak bele, hogy eléred a legjobban vágyott céljaidat, de közben az életed más területei romokban hevernek. Vagy éppenséggel sikerült leküzdened a munkahelyi stresszt, de otthon folyton áll a bál. Ez nem egészséges. Az egyensúly az élet minden területén fontos. És bár tudjuk, hogy a tökéletes balansz szinte elérhetetlen, az arra való törekvés fontos.

A Briliáns tagság több szinten is támogat:


Hanganyagok minden napra, amelyek inspirálnak és lelkesítenek


Indítsd a napodat egy klassz hanganyaggal, amely azon túl, hogy motivál, még gyakorlati eszközöket is ad. Hallgasd meg egyszerűen a napi inspirációt a mobilodon, és figyeld, ahogy napról napra formálódik a valóságod.

Inspiráló közösség, ahol nincs rosszindulat, hanem inkább egymás támogatása


A Briliáns tagságod részeként hozzáférést kapsz a zárt Telegram csoporthoz (jelenleg már 900+ taggal!), ahol mindenki önmaga lehet - végre egy hely, ahol nem megítélik egymást a tagok, hanem támogatják és megerősítik abban, hogy mennyire nagyszerű a másik!

Eszközök, amelyek új lehetőségeket nyitnak meg az életedben


Gyakorlatias, könnyen és mindenhol használható eszközöket kapsz, amelyek beépülnek a mindennapjaidba és az összes életterületeden - kapcsolatok, pénz, elfogadás, önfejlesztés, jövőtervezés - változást hoznak. Mi minden lehetséges még?

Online workshopok, amelyek elmélyítik a tudásodat (értéke: 25.000 Ft)


Havonta egyszer egy preméium online workshopra is meghívást kapsz, ahol a havi témához kapcsolódóan mélyebb tudásra teszel szert, és olyan dolgokról is hallhatsz, amikről sehol máshol.

Kérdezz-felelek, ahol személyre szabott válaszokat kapsz a kérdéseidre


Vegyél részt a havi egyszer elérhető online Kérdezz-Felelek híváson, ahol személyesen Nikolett válaszol a benned felmerülő kérdésekre, és olyan segítséget kapsz, ami még gyorsabban segít előre jutni az életben.

Minden hónapban érkezik egy különleges vendég (workshop értéke: 25.000 Ft)


Minden hónapban érkezik egy meglepetés előadó, aki megosztja velünk tapasztalatait és eszközeit az adott hónap témájáról.

Tagok visszajelzései


Mit kapnak a tagok a Briliánstól? Íme néhány visszajelzés:


Briliáns tagság visszajelzés
Briliáns tagság visszajelzés
Image


Briliáns tagság visszajelzés
Image

Erdélyi Nikolett a Briliáns tagság megálmodója


Megértem, hogy milyen az, amikor nem úgy mennek a dolgok az életben, mint szeretnéd. Engem egy halál közeli élmény döbbentett rá arra, hogy máshogy is élhetek, mint addig éltem, és szeretném, hogy sokak számára egyértelmű legyen, hogy mindig választhatnak mást.

Image

Erdélyi Nikolett vagyok, a Lettin'Go Academy Budapest alapítója, Minősített Access Consciousness® facilitátor, és a Briliáns tagság alapítója.

2015 óta dolgozom privát ügyfelekkel és tartok online programokat, előadásokat, élő szemináriumokat az elengedésről és a tudatosságról.

Már 1000+ embernek adhattam át azokat az eszközöket, amelyekkel önmaguktól is képessé váltak arra, hogy megváltoztassák az életüket.

A vágyott változásnak mi magunk vagyunk a forrásai. Hiszem, hogy mindnyájan másképp működünk, és a saját választásaink azok, amely előre viszik az életünket vagy éppen korlátozzák a kiteljesedésünket.

Célom, hogy hétköznapi nyelven, emberközelien és érhetően adjam át azt a tudást, amivel mindenki képes új irányba terelni az életét.

Mindig csodálattal töltenek el azok a változások, melyeket a tanfolyamaim részvevői és a Briliáns tagok hoztak létre a valóságukban néhány egyszerű eszközzel.


Velünk tartasz te is?

Havi téma 2022. októberében:

Minden lehetséges!


Briliáns tagság - 2022. október - Minden lehetséges!

Milyen lenne úgy élni, hogy tudod: Minden Lehetséges!

  • Amikor bármit kérsz, az könnyedén megjelenik?
  • Amikor reggel kinyitod a szemed és tudod, hogy tiéd a világ!

Ez bizony lehetséges.

Ez az élet elérhető, és sokkal közelebb van hozzád, mint gondolnád.

A kérdés, hogy te hajlandó vagy bármi lenni, bármit tenni, választani, megváltoztatni, ahhoz, hogy az életed valóban varázslatos legyen?

A Briliáns tagság pont erre lett tervezve, hogy napról napra közelebb vigyen önmagadhoz, teret adjon, ahol valóban bármi lehetséges lesz számodra.

Együtt haladunk, és ne feledd ez nem egy sprint, hanem egy maraton!

Ezek az online programok várnak rád 2022. októberében:


3 lépés egy nagyobb és gazdagabb élethez! workshop

2022. október 10. 19:00 | ONLINE

3 lépés egy nagyobb és gazdagabb élethez! Workshop

Fedezd fel, hogy hogyan teremthetsz magadnak nagyobb életet a tudatosság eszközeivel! A választásod az egyik legnagyobb szuperképességed, hiszen minden választásod teremt valamit a jövőben. 💫 Ez a workshop úgy lett tervezve, hogy megmutassa neked a lépéseket egy totálisan más jövőhöz. Hogy látod, eljött végre az idő?


Image

2022. október 24. 19:00 | ONLINE

Briliáns Támogató Hívás | Kérdezz-Felek Nikolettel

A BSC hívás (Briliáns Support Call) egy minden hónapban ismétlődő hívás, ahol megválaszolom a felmerülő kérdéseket, és akár te is kaphatsz egyéni facilitálás. Gyere, hozd a kérdéseidet és hagyd, hogy újra irányba menjen az életed!

VIP vendég ebben a hónapban:

Dr. Dain Heer a Briliáns tagságban!


Briliáns tagság - Dr. Dain Heer

2022. október 17. 19:00 | ONLINE

Minden lehetséges! Dr. Dain Heer-el

Meghívást kapsz erre az igazán különleges online hívásra, ahol Dr. Dain Heer-el fogok beszélgetni arról, hogyan tudsz igazán komoly változást elindítani az életedben. Fedezd fel te is azt a teret, amiben minden és bármi lehetséges, és amiben minden és bármi megváltoztatható. A beszélgetés angolul, és magyar tolmácsolással lesz elérhető!

Bónuszok

Ezeket is megkapod ajándékba az új Briliáns tagságod mellé:

Briliáns tagság Bónusz - Kedvezmény a Shopba

10% állandó kedvezmény MINDENRE a webshopban

Mindegyik Briliáns tagság mellé jár 10% kedvezmény a hanganyagokra a Shopban. Tudatosság eszközök, inspiráló hanganyagok, tartalmas workshopok és sok más izgalmas dolog vár rád. A csatlakozás után kapsz egy egyedi kuponkódot, amivel bármikor be tudod váltani a kedvezményed.

Titkok egy varázslatos élethez workshop

Titkok egy varázslatos élethez - Workshop (Briliáns PRO tagság mellé)

Neked is volt olyan érzésed már gyerekkorodtól, hogy minden és bármi lehetséges? Hogy nincs lehetetlen? Ezzel az ajándék workshoppal szeretném neked megmutatni, hogy a varázslat igenis létezik - elárulom a titkaimat, mert szeretném, ha mindenki megtudná, hogy léteznek csodálatos eszközök azok számára, akik választják a változást.

Válaszd az új Briliáns PRO tagságot és hozzáférést kapsz a mobilos alkalmazáshoz is, amivel még kényelmesebb lesz hallgatni a napi inspiráló hanganyagokat!


Image

Elindítunk egy teljesen új funkciót, amelyet a Briliáns PRO tagok kapnak meg! Hogy miért érdemes letölteni és használni az iOS és Android készülékekre egyaránt elérhető mobilos alkalmazást?


  • Nagyon egyszerű elérni és hallgatni a napi inspiráló hanganyagokat - akár kedvencnek is jelölheted, amelyek a legjobban tetszettek és így könnyen vissza tudsz térni hozzájuk
  • Minden havi tartalmat egy helyen megtalálsz - a titkos belépési linkeket az online workshopokhoz azonnal megtalálod az alkalmazásban, ahonnan csak egy kattintás belépni az élő közvetítésekre
  • Automatikusan megkapod az új havi tartalmakat - nem kell többé havi szinten megvenned a Briliáns csomagokat, hiszen a megújuló előfizetéseddel automatikusan megkapod a jogosultságot az új tartalmakhoz egészen addig, amíg nem mondod le a tagságod.

Csatlakozz a Briliáns közösséghez

Válassz magadnak tagságot:


⭐️ ÚJDONSÁG!

Briliáns PRO tagság


Hozzáférés az összes októberi tartalomhoz és a jövőben érkező új hónapokhoz amíg van aktív PRO tagságod
Könnyen használható mobilos alkalmazás, ahol egy helyen elérsz minden fontos tartalmat
 Elsőbbségi hozzáférés az új programokhoz és exkluzív tartalmakhoz
Hanganyag minden napra 30 napon keresztül
Hozzáférés a titkos Telegram csoporthoz
Részvétel a "3 lépés egy nagyobb és gazdagabb élethez!" workshophoz + utólagos felvétel (értéke: 25.000 Ft)
Részvétel a Minden lehetséges! Dr. Dain Heer-el VIP híváson + utólagos felvétel (értéke: 25.000 Ft)
Részvétel a Kérdezz-Felelek BSC Támogató híváson + utólagos felvétel
Kuponkód a Shopban lévő hanganyagokra és workshopokra 10% kedvezménnyel
Ajándék ebook a napi hanganyagok szöveges leiratival
További meglepetések: időnként extra meglepetésekkel is készülünk neked
Ajándék workshop felvétel: Titkok egy varázslatos élethez!


A Briliáns PRO tagság díja:

⏱ Bevezető áron!
12.700 Ft / hó
Havonta megújuló előfizetés, ami bármikor szabadon lemondható. Az összeg 27% áfát tartalmaz.

Ezt választom
✨ A klasszikus csomag

Alap Briliáns Tagság


Hozzáférés az összes októberi tartalomhoz 
Hanganyag minden napra 30 napon keresztül
Hozzáférés a titkos Telegram csoporthoz
Részvétel a "3 lépés egy nagyobb és gazdagabb élethez!" workshophoz + utólagos felvétel (értéke: 25.000 Ft)
Részvétel a Minden lehetséges! Dr. Dain Heer-el VIP híváson + utólagos felvétel (értéke: 25.000 Ft)
Részvétel a Kérdezz-Felelek BSC Támogató híváson + utólagos felvétel
Kuponkód a Shopban lévő hanganyagokra és workshopokra 10% kedvezménnyel
Ajándék ebook a napi hanganyagok szöveges leiratival
További meglepetések: időnként extra meglepetésekkel is készülünk neked

Nem tartalmazza:
Hozzáférés a jövőben érkező új Briliáns hónapokhoz (külön megvásárolhatóak lesznek)
 Briliáns PRO mobilos alkalmazás (az alap csomaggal Dropbox linken keresztül érhetőek el a tartalmak)
Titkok egy varázslatos élethez! Workshop felvétel


Az Alap Briliáns tagság díja:

15.000 Ft
Egyszeri fizetés. A 2022. október havi tartalmakat tartalmazza. Az összeg 27% áfát tartalmaz.

Elérhető szept. 28-tól

Bármelyik Briliáns csomagot is választod, ezeket mindenképpen megkapod:Inspiráló hanganyagokkal gazdagodsz minden reggel


Dobd fel a napodat egy inspiráló hanganyaggal, és hallgasd a friss hanganyagokat a reggeli kávé mellé, utazás alatt vagy csak úgy buliból.

Egy varázslatos közösség tagja leszel, akik motiválnak


Képzelj el egy olyan közeget, ahol nem lehurrognak, ha valamit megosztasz vagy kérdezel, hanem teret nyitó kérdésekkel segítenek az utadon.

Exkluzív színfalak mögötti sztorikat olvashatsz Nikolettől


Elsőként a Briliáns tagok értesülnek az új programokról, jövőbeli tervekről és izgalmas történésekről - néha pedig Nikolett napjaiba is mélyebb betekintést nyersz.

Életeket megváltoztató workshopokon veszel részt


Már magában a 2x25.000 Ft értékű online workshopok miatt is érdemes csatlakozni, hiszen hónapról-hónapra egyre ütősebb tartalmak és VIP vendégek érkeznek.

A következő lépés: Válassz magadnak Briliáns tagságot

"Csak az októberi hónaphoz szeretnék csatlakozni, megkapni a hanganyagokat és részt venni az online workshopokon"

15.000 Ft
egyszeri fizetés

Briliáns tag leszek csak októberben
"Mindent kérek: az október havi tartalmakat, a hozzáférést a mobilos alkalmazáshoz és a havonta érkező új témákhoz"

12.700 Ft
megújuló előfizetés, ami bármikor szabadon lemondható

Jövök a Briliáns PRO tagságba!

A facilitálás-, az Access Consciousness®‎ eszközei és a Sedona Módszer nem diagnosztizál, gyógyít vagy kezel betegségeket, és nem helyettesíti az illetékes orvosi vagy pszichológiai ellátást. ​

Felnőttképzési Nyilvántartási szám: B/2020/002242


2022 © nikolett.com